Wie ben ik?

Ik ben een visuele verhalenverteller met ruim 13 jaar ervaring in reclame en communicatie. Ik ben een beelddenker met een strategische inslag met een praktische instelling. Ik geloof in ‘echte’ communicatie die passend is en aankomt bij de doelgroep. Ik heb het vermogen om snel een campagne/merk/product/dienst eigen te maken.  Ik stap dan ook net zo makkelijk in het midden van een lopend project in als aan het begin. Ik hou van projecten waar ik verschillende rollen kan aannemen, ik denk graag mee over de inhoud maar werk net zo lief aan illustraties en design.

Wat kan ik voor je doen?

Ik help bureau’s, bedrijven en merken met strategisch advies, concept en het visualiseren van campagnes, storytelling, (brand-)design & illustratie.

Met wie?

Ik werk alleen, in teamverband en wanneer er andere disciplines nodig zijn die ik niet bezit, stel ik je graag voor aan de juiste partijen en partners waarmee ik samenwerk. Wanneer de opdracht meerdere partners nodig heeft kan ik functioneren als creative lead om de creatieve lijn en de deadlines te bewaken.


Interesse in een samenwerking of een kennismaking? Mail naar astara@astarabakker.nl en ik neem spoedig contact met je op.